top of page

Over ons

De Boer & De Cuyper Verzekeringen: uw contactpunt voor het verkrijgen van vrijblijvend verzekeringsadvies of een vrijblijvende doorlichting van uw verzekeringsportefeuille.

Onze Expertise

De Boer & De Cuyper Verzekeringen staat garant voor maatwerk in verzekeringen. Het door en door kennen van het assurantielandschap maakt dat verzekeringsmaatschappijen nauwgezet worden uitgekozen.

Onze Filosofie

Het leveren van maatwerk, het verstrekken van een gedegen advies en een uitstekende service alsmede het verzorgen van een correcte schaderegeling zijn voorname eisen die De Boer & De Cuyper Verzekeringen zichzelf oplegt.

Onze inzet voor Resultaten

De onafhankelijkheid en de uitvoerige kennis geeft De Boer & De Cuyper Verzekeringen de mogelijkheid om voor u als klant de meest uitgebreide contracten te sluiten tegen betaalbare premies.

Onze Ervaring

Zaakvoerder Chris De Cuyper heeft ruim 25 jaar ervaring opgebouwd op de Belgische en Nederlandse verzekeringsmarkt. Ook als zelfstandige of als eigenaar van een KMO bent u bij De Boer & De Cuyper Verzekeringen aan het juiste adres.

Ons team

Chris De Cuyper

Zaakvoerder

“Alles van waarde is weerloos” is een dichtregel van Lucebert.

De doelstelling van De Boer & De Cuyper Verzekeringen is om voor alles wat voor u van bijzondere waarde is,
een optimale bescherming te voorzien.

Mobiel: +32 471 64 10 17

chris_kantoor_final.jpg
mylene_kleur.jpg

Mylène Vrolijk

Secretaresse

Kantoor: +32 3 653 01 01

Louise

Onze digitale secretaresse.

Zij is uw gids die u begeleidt bij het invullen van het formulier voor een offerteaanvraag.

Avatar_louise2.png
bottom of page