top of page

B.A. Verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering voor uw voertuig is een verplichte dekking. Veroorzaakt u een ongeval, dan zit in dit contract de betaling van zowel de lichamelijke als de stoffelijke schade aan derden vervat, als aan de inzittenden in uw voertuig.  

Silver Car
Witte auto

Omniumverzekering

Voor de bescherming van uw eigen voertuig heeft u de keuze tussen een volledige en een beperkte omniumverzekering. De Boer & De Cuyper Verzekeringen biedt u duidelijke voorwaarden, hoge kortingen, lage afschrijvingspercentages en waar mogelijk soepele beveiligingseisen.

Rechtsbijstandverzekering

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval en heeft u daarbij lichamelijk letsel opgelopen of blijkt de tegenpartij niet verzekerd te zijn, dan komt de rechtsbijstandverzekering in beeld. Ook deze polis biedt u een alle risicodekking, m.a.w. “alles wat niet specifiek is uitgesloten, is gedekt”. Minnelijke regelingen worden opgevolgd door interne juristen. Gaat het dossier naar een advocaat toe, dan heeft u steeds vrije keuze van advocaat.  

Handdruk
S0-depannage-auto-ne-paniquez-plus-634944.jpeg

Bijstandsverzekering

Deze verzekering biedt u bijstand na pech, ongeval of diefstal in alle landen vermeld op
het verzekeringsbewijs. Is ook de dekking personenhulp voorzien, dan geldt dit
wereldwijd.

Inzittendenverzekering

Naast de inzittenden loopt ook de bestuurder het risico op lichamelijk letsel als gevolg van een ongeval. Hiervoor kunt u zich verzekeren zonder dat er rekening gehouden wordt met een eventuele aansprakelijkheid. Verder kan de polis desgewenst uitgebreid worden met een dekking inzittenden zodat u en uw gezinsleden ook verzekerd zijn als voetganger, fietser of gebruiker van het openbaar vervoer.

Auto zingen
bottom of page