top of page

Klassieke brandverzekering

Uw woonhuis en inboedel verdienen steeds de beste bescherming. Onze product- en
marktkennis zorgen voor een optimale polis tegen betaalbare premies. Met de juiste
aandacht voor uw woonsituatie, wordt de financiële compensatie van uw bezittingen na
schade veilig gesteld.

brand.jpg
Elegante woonkamer

Alle risicoverzekeringen opstal en inboedel 

Voor uw villa met inboedel kunnen wij u een alle risicopolis voorstellen met de beste voorwaarden. Het principe “alles wat niet uitgesloten is, is gedekt” geeft u de meest optimale bescherming. Uw villa is riet gedekt… Gelukkig vinden wij dat geen probleem!

Alle risicoverzekeringen kunst en sieraden

Aan uw kunstcollectie, sieraden of andere waardevolle voorwerpen dient bijzondere aandacht te worden geschonken voor een optimale verzekering in aangenomen waarde. Aan de basis ligt steeds een taxatierapport of een aankoopfactuur. 

Olieverf op doek
Ontmoeting met een advocaat

Rechtsbijstand na brand

Ontstaat er onverhoopt toch een conflict met uw verzekeraar, dan kan er via de rechtsbijstandverzekering ondersteuning worden verleend. Het contract voorziet onder meer in betaling van kosten van een tegenexpert, opzoekingskosten en advocaat- en gerechtskosten.

Alle bouwplaats risico's

Indien u plannen heeft om te gaan bouwen of verbouwen, overweeg dan zeker het afsluiten van een ABR polis. In dit maatwerkcontract waarin beschadigingen van uw gebouw of op de werf verzekerd worden tijdens de bouwperiode en tijdens de onderhoudstermijn, kunnen alle betrokkenen als verzekeringnemer opgenomen worden zodat in geval van schade geen schuldige met de vinger gewezen hoeft te worden. Laat u ook de afdeling aansprakelijkheid in de polis opnemen, dan bent u ook verzekerd voor de schade die door uw bouwproject aan derden zou ontstaan.

Bouwplanning
Verzekeringsagent

Schuldsaldoverzekering

Sluit u een hypotheek bij de bank, dan zult u om de meest gunstige rentevoet te verkrijgen, genoodzaakt zijn de schuldsaldoverzekering bij hen onder te brengen. Nochtans ligt de verplichting meestal slechts op het indekken van 100% op de twee hoofden samen. Wanneer u het saldo van de schuld voor een hoger percentage wenst in te dekken, is het vaak veel voordeliger om dit tweede contract bij een verzekeringsmaatschappij onder te brengen. Maak hiervoor dus zeker een premievergelijking.

Verzekering mede-eigendommen

Een blokpolis is een brandverzekering waarin zowel de private woongedeelten van de diverse mede-eigenaren als de gemeenschappelijke delen van een gebouw worden verzekerd. Het is een product op maat van het gebouw waarbij gezocht wordt naar de meest uitgebreide voorwaarden tegen een zo scherp mogelijk tarief.
Gaat het om een nieuw of recent gerenoveerd mede-eigendom, dan kan ook hier geopteerd worden voor een alle-risicoverzekering. De wetenschap dat ‘alles wat niet is
uitgesloten, gedekt is’ in combinatie met de omgekeerde bewijslast – de verzekeraar dient het bewijs te leveren dat een schade onder de uitsluitingen valt – zorgt voor
gemoedsrust bij alle mede-eigenaren.

Appartementencomplex
bottom of page