top of page

Reis- en annuleringsverzekering

Uw reis- en/of annuleringsverzekering zal worden samengesteld op basis van uw reisgedrag. Zo zal de frequentie en reisduur bepalen of best kan geopteerd worden voor een tijdelijke of een doorlopende verzekering.

Bruine bagage
Zeilboot Deck

Pleziervaartuigverzekering

Bent u de trotse bezitter van een zeiljacht of een motorjacht, dan wilt u ook hiervoor een passende verzekering. De Boer & De Cuyper Verzekeringen biedt u ook hier maatwerkoplossingen.

Jachtverzekering

De polis B.A. Jager is een verplichte verzekering. Het verzekeringsattest dient jaarlijks voorgelegd te worden voor het verkrijgen van uw jachtvergunning. Organiseert u zelf ook jachtpartijen of klopjachten, dan heeft u ook hiervoor een verzekering nodig.

Mannen jagen met honden
Dressuurpaard

Paardenverzekering

Heeft u één of meerdere paarden in eigendom, dan is het verstandig na te kijken of eventuele schade die hierdoor aan derden zou ontstaan, gedekt is in uw Aansprakelijkheidspolis Particulieren. Is dit niet het geval, dan is de aanvulling met een verzekering B.A. Paard aan te raden.

Overweegt u om ook een polis paardensterfte, diefstal, hospitalisatiekosten en/of eventueel verlies van gebruik af te sluiten, dan kunnen wij u ook hiervoor een passend voorstel overmaken.

bottom of page