top of page

Overlijdensbijstand

Je blijft voor ons zorgen, ook als je er niet meer bent.

logo_transparant_cares23.png

Niemand praat graag over de dood.

Toch gaan wij de uitdaging met u aan.

Gewoon omdat het een keer moet.

Omdat het rust geeft als het geregeld is.

Nadien moeten we het er niet meer over hebben.

 

Laatst was ik in gesprek met een dame die haar vriend twee jaar eerder was verloren aan kanker. Ze merkte op dat ze pas één jaar na het overlijden aan haar eigen rouwproces was kunnen beginnen... Zijn kinderen gaven aan teveel verdriet te hebben om alles te regelen rond de uitvaart en alles wat er in een latere fase bij komt kijken. Ze stuitte op zoveel vragen en zo weinig duidelijke antwoorden.

 

Dit kan anders. Er is nu een product beschikbaar waarbij naast de kapitaalsverzekering een belangrijke nadruk ligt op overlijdensbijstand. Die bijstand start mogelijk reeds in de palliatieve fase en loopt door tot een jaar na het overlijden.

 

Het is het ontzorgen dat voor ons kantoor de trigger is geweest om Funeral Care van PrismaLife AG, met AXA Belgium als risicodrager, in onze productportfolio op te nemen.

 

Met Funeral Care kunnen jouw nabestaanden rekenen op een eigen Care Manager, een gediplomeerd sociaal assistent(e) die binnen een paar uur na het melden van je overlijden contact met hen opneemt. Binnen de 24 uur komt deze persoonlijke begeleider ter plaatse voor een eerste gesprek. De Care Manager ontzorgt, luistert en coördineert de bijstand tot één jaar na het overlijden. 

Door de kapitaalsverzekering zorg je ook voor financiële ondersteuning aan jouw nabestaanden. Afhankelijk van jouw situatie kan je tot € 15.000 kapitaal laten verzekeren, dat wordt uitgekeerd na je overlijden. Je bent dus levenslang verzekerd.

 

Zullen we het er over hebben? Vraag dan hier je persoonlijk gesprek aan.

Vul onderstaand contactformulier in, en wij contacteren u
Afspraak formulier
Contacteer mij voor
Ik ben bereikbaar

Bedankt voor uw aanvraag!

bottom of page